top of page

YHTEISTYÖTALLIT
 

Kanta-Hämeen Ratsastajat toimivat useilla eri talleilla, joihin kuuluu sekä ratsastuskouluja, harrastetalleja että yksityistalleja. Tallit järjestävät oman toimintansa ohella yhteistyössä seuran kanssa kilpailuja ja tapahtumia. Ota talleihin yhteyttä etsiessäsi harrastus- tai tallipaikkaa.

 

Yhteistyötallit hyväksytään johtokunnassa, ja niiltä edellytetään seuraavia kriteerejä:

  • Toiminta tulee olla ratsastuskoulu-, harrastetalli- tai yksityistalliperusteinen

  • Hevosen hyvinvoinnista huolehditaan asianmukaisesti

  • Ratsastus- tai muun hevosharrastuslajin turvallisuuteen panostetaan

  • Hevostaitojen kehittämiseen panostetaan

  • Asiakaspalvelu hoidetaan hyvin

  • Noudatetaan lakeja ja viranomaisen sekä SRL:n ohjeita ja määräyksiä

  • Tallin yrittäjällä on voimassa oleva K-HR jäsenyys

  • Omalla toiminnallaan edustaa hyvää ja esikuvallista hevosmiestaitoa

 

K-HR pyrkii järjestämään vähintään kerran vuodessa yhteistyötallitapaamisen, jonka tarkoituksena on syventää yhteistyötallien ja seuran välistä yhteistyötä. Tapaamisessa ideoidaan mm. kilpailuja, tapahtumia ja koulutuksia.

 

Yhteistyötalliksi voi hakea vapaalla hakemuksella. Siinä tulee kuvata, miten talli täyttää yllä olevat edellytykset. Hakemus osoitetaan K-HR:n johtokunnalle, joka käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan.

EQUIBALANS AREENA

 

Krista Taipale-Kovalaisen uudehko täyspitkä maneesi Safety System -estekalustoineen tarjoaa upeat mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun Janakkalassa. Maneesilla valmentavat säännöllisesti Riitta Holopainen ja Maarit Kähäri.

TOIVOLAN TALLI

 

Toivolan Talli Oy on yksityistalli Janakkalan Turengissa, joka tarjoaa asiakkailleen pihatto- sekä karsinapaikkoja täysihoidolla, valmennustoimintaa sekä ratsutusta. 

Tallilta löytyy hyvät puitteet harrastaa ja valmentautua ratsastuksen kaikissa lajeissa.

Talli- ja valmennustoiminnasta vastaa ammattivalmentaja Henna Stolt.

WESUNDA DRESSAGE CENTER

Wesunda Dressage on keväällä 2024 avautuva ratsutalli ja valmennuskeskus Vesunnan kartanoalueen maalaismaisemassa Hattulassa.

JAATALLI

Jaatalli on toiminut vireänä ratsastuskouluna vuodesta 1999 Hattulassa, Lepaalla. Jaatalli sijaitsee n. 20 km Hämeenlinnan keskustasta.

Jaatallilla on 9 opetushevosta ja 10 -ponia, Jaanan omat ratsut ja nuoret sekä muutama vuokrahevonen ja yksityinen.

KISSANKULMAN ELÄINPIHA

 

Eläinpiha tarjoaa elämyksiä eläinten keskellä maalla, ratsastusmahdollisuuden, synttäreiden viettämispaikan, erilaisten ryhmien retkipäivän, hevoskilpailuja, erilaiseja kursseja, puuhapäiviä yms.

KAIVANNON TALLI

Kaivannon talli sijaitsee Turengin Tanttalassa. Tallilla on kymmenkunta yksityishevosta ja karsinat ovat aina täynnä Tiina Kaivannon superhyvän hoidon vuoksi. Tallin kävijöillä on tiivis tunnelma, ja useimmat ovat käyneet tallilla jo vuosikymmeniä. Kilpaileminen on tallilaisilla jo hieman jäänyt, mutta uusi sukupolvi on kasvamassa eikä tädeistäkään aina tiedä! 

KIELOMÄEN TALLI

 

Kielomäen Talli on rauhallinen pieni yksityistalli. Tällä hetkellä tallissa on yhteensä kuusi karsinapaikkaa. Tallilla on pieni kenttä, sekä estekalusto käytössä. Tarjolla myös kärry- tai rekiajelutusta, ratsutuspalveluita, sekä valmennustunteja.

bottom of page