top of page

JOHTOKUNTA

2022

 

Riikka Tarhala, puheenjohtaja

(riikka.tarhala@k-hr.net) p. 050 491 4956

 

Heidi Taipale, varapuheenjohtaja

(heidi.taipale@k-hr.net

 

Susanna Somero, jäsensihteeri

(susanna.somero@k-hr.net)

     

Susa Salminen, rahastonhoitaja

(susa.salminen@k-hr.net

 

Emili Varsala, some

(emili.varsala@k-hr.net)

Henna Stolt 

(henna.stolt@k-hr.net)

varajäsenet:

Mirva Valaja-Rönni

JOHTOKUNNAN ESITTELY


Riikka Tarhala
Sain ensimmäisen hevoseni Minskin 15-vuotiaana. Minskin kanssa kilpailimme aluetasolla koulua heA, esteitä 100cm ja muutamat harrastekentät. Jouduin saattamaan Minskin taivaslaitumille syksyllä 2013, mutta kauaa en ehtinyt olemaan hevosetta, kun alkutalvesta Saksasta saapui holsteintamma Alexa (saksalaisittain Franzi, suomeksi Siiri). Siiri varsoi tammavarsan "Lolliksen" oriista Cornetino kesällä -22. Siirin mammaloman ajan huolehdin Heidi Taipaleen sh-jalostusoriista Murron Into. Työskentelen kieltenopettajana yläkoulussa ja lukiossa, ja hevoset sekä seuratoiminta vievät suurimman osan vapaa-ajasta. K-HR:n johtokuntaan tulin mukaan jo juniorijäsenenä, mutta muutama vuosi vierähti opiskelujen merkeissä Tampereella ja Lempäälän ratsastusseurassa.

IMG-20190805-WA0016.jpg

Heidi Taipale
Hevoset ovat olleet ja ovat edelleen yksi elämäni intohimoista. Tavoitteellinen valmentautuminen ja kilpaileminen kouluratsastuksessa ovat antaneet merkittävän sisällön harrastamiseen. Juniorikaudella ratsastin kaksi kautta kouluratsastusmaajoukkueessa saavuttaen mm. EM-mitaleita legendaarisen Amurin kanssa. Seniorivuosina olen kilpaillut Suomen kansallisella tasolla useita vuosia eri hevosilla. Ratsastettavia hevosia on tällä hetkellä muutama. Harrastan varsahuutokauppoja ja sen myötä on useita nuoria kouluratsun alkuja kasvamassa Hollannissa, Tanskassa, Englannissa ja Suomessa.
K-HR johtokuntatoiminnassa olen ollut mukana usean vuoden.
Olen SRL:n taso-1 valmentaja ja IIIK-koulutuomari. Perheeseeni kuuluvat hevoslauman lisäksi aviomies, kaksi poikaa ja gööttikoira.

Anu Immonen
Hevoset veivät sydämeni jo pikkutyttönä 80-luvun alkupuolella. Tällä hetkellä treenaan ja valmentaudun tavoitteellisesti omalla kasvatillani Katinkujan Elviiralla. Elviiran kanssa on kilpaileminenkin aloitettu kolu- ja esteratsastuksessa. Hevosten lisäksi vapaa-aikani vie remonttihommat, koirat ja muu liikunta. K-HR:n johtokunnassa olen ollut vuodesta 2013 ja jäsensihteerinä olen ollut jo useita vuosia. Aktiivisesti eri seura- ja yhdistystoiminnoissa mukana olen ollut vuodesta 2003. Ammatiltani olen opistoupseeri ja työnantajani on Puolustusvoimat.

DSC_0111 (2).JPG

Emili Varsala
Olen ratsastanut jo pienestä asti. Junnuna kilpailin esteitä 90cm luokkiin ja koulua helppoon A:han asti. Sittemmin olen ratsuttanut muutamia nuoria suomenhevosia, joiden kanssa satunnaisesti myös kilpaillut. Ratsastuksen ja tallitöiden lisäksi suurimman osan ajastani vietän valokuvauksen parissa mm. valmistujaiskuvia ja hevosten muotokuvia ottaen. Seuratoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana jo juniorina ja johtokunnassa aloitin vuonna 2015.

DSC_0914 (2).jpg

Heta Huhtasaari
Hevosharrastus on kulkenut minun elämässä lapsesta asti mukana. Olen harrastanut ratsastusta ratsastuskouluissa ja vuokrahevosten kanssa, lisäksi treenasin ja kilpailin muutaman kauden oman suomenhevostamma Aina-Karisman kanssa kouluratsastuksessa HeA tasolla ja esteillä aina 100cm luokissa asti. Tällä hetkellä katse on tiiviimmin kouluratsastuksen maailmassa ja harrastekaverina toimii vuokrahevonen.  Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja töitä teen leikkaussalissa instrumenttihoitajan roolissa. K-HR:n jäsen olen ollut vuodesta 2013 ja johtokuntaan liityin vuoden 2016 loppupuolella. 

Susa Salminen
Ratsastus on ollut keskeisessä osassa elämääni aina. Luovuttuamme perheemme ensimmäisestä omasta hevosesta vuonna 2015 sain ratsastettavakseni suomenhevostamma Hunajakanelin. Sen kanssa pääsin tutustumaan esteratsastukseen kansallisella tasolla asti. Keväällä 2019 sattumien summan johdosta tiemme kohtasivat puoliveriruuna Argon kanssa ja edessä oli lajin vaihto kouluratsastukseen. Nyt tavoitteemme ovat vaativan tason luokissa. Opinnot Aalto-yliopistossa aloitin syksyllä 2019 ja tällä hetkellä työskentelen taloushallinnon assistentin tehtävissä opintojeni ohella. Seuratoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana juniorivuosista asti ja johtokunnassa aloitin 2017.

Image-37.png
IMG_1483 (1).jpg

Henna Stolt

Olen 30-vuotias kahden lapsen äiti Hämeenlinnasta. Kilpailen sekä valmentaudun omalla hevosellani Virta Vimmalla kaikissa lajeissa ja kilpailen alue- ja kansallisella tasolla. 

Kenttäratsastus on lähinnä sydäntäni. Työskelentelen yrittäjänä omassa siivousyrityksessäni Hämeen Siivoustiimi Oy:ssä ja työllistän 7 siivousalan ammattilaista. Toimin myös valmentaja/ratsuttajana hevosalalla toiminimellä.

Opiskelen valmentajan ammattitutkintoa Ypäjän hevosopistolla, josta valmistun v. 2021.

Valmennan ja ratsastan kaikentasoisia ratsukoita Kanta-Hämeen alueella ja säännöllisesti myös Equibalans areenalla. 

Soturi.JPG

Petra Salminen

Hevosharrastuksen pariin olen päätynyt ystäväni kautta nuorena. Olen harrastanut ratsastusta ratsastuskouluissa sekä vuokrahevosilla. Kuvassa entinen vuokrahevoseni A.T. Musta-Soturi. Juniorivuosina kilpailin puoliveritamma Cayojaalla este- ja kouluratsastuksessa. Nykyisin minut löytää useammin toimihenkilötehtävistä. Olen ollut aktiivisesti seuratoiminnassa mukana juniorivuosistani asti ja johtokunnassa aloitin 2020.

Susanna Somero

Olen Suski, 55-vuotias kolmen jo täysi-ikäisen pojan äiti ja kahden pienokaisen mummi. Ratsastuksen aloitin 7-vuotiaana ja lapsuuteni vietin Rusalla, Keskustallin mäellä, kultaisella 80-luvulla. Kisailin tuntihevosilla jonkin verran ja viikonloput kuluivat tallitöiden merkeissä. Oma hoitoheppa oli tietty, ensin tuntiheppa ja myöhemmässä vaiheessa yksäri. Paljon kisareissuja tuli tehtyä hevosenhoitajan roolissa kansallisissa koulu- ja estekisoissa ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulta muutin Hämeenlinnaan 1998. Vuosien tauon jälkeen palasin hevostelun pariin 2010-luvun alussa.


Suomenhevosruuna Pentti (Forintti) on ensimmäinen ikioma hevoseni ja kavioliitto hänen kanssaan alkoi v 2017, kun Pentti oli hiljan lopettanut uransa raviradalla. Harrastamme Pentin kanssa kaikenlaista mukavaa iloisella mielellä ja rennolla otteella. Kisaamme jonkin verran rataesteillä pikkuluokissa ja koulua HeB-tasolla. Ratsastusseuratoiminta ja kilpailujen toimihenkilötehtävät ovat minulle tuttua puuhaa nuoruusvuosilta ja eri alojen yhdistystoiminnassa olen ollut mukana lähes koko ikäni. K-HR:n jäseneksi liityin 2021 ja hallituksen varajäseneksi minut valittiin syyskokouksessa 2022.

Susanna ja Pentti 20221209_110214.jpg
bottom of page