top of page

SEURATOIMINTA

VilleTarhala.jpg

Kanta-Hämeen ratsastajat on vuonna 1986 perustettu, Suomen Ratsastajainliittoon ja Etelä-Suomen ratsastusjaostoon kuuluva rekisteröity yhdistys.

 

K-HR:n toiminnan tarkoituksena on tehdä Hämeenlinnan ja lähikuntien alueella ratsastusta tunnetuksi monipuolisena ja lähes kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta, soveltuvana harrastuksena. Seuran tarkoituksena on tukea jäsentensä hevosurheilua harraste-, kuntoilu- tai kilpailutarkoituksessa ja kehittää hevostaitoja.

 

K-HR järjestää läpi kauden seura- ja aluetason kilpailuja. Kokemusta on myös kansallisten kouluratsastuskilpailujen toteuttamisesta. Kilpailujen ohella seuran toimintaan kuuluu valmennus- ja koulutustapahtumia, sekä muuta ajanvietettä jäsenille.

 

Ratsastuksen lisäksi K-HR:ssä harrastetaan vikellystä, josta on tullut menestystä valtakunnallisella tasolla.

 

Seuralla on useita aktiivisia yhteistyötalleja. Mukaan mahtuu niin yksityistalleja kuin ratsastuskoulujakin. Enemmistö seuran noin 300 jäsenestä on aikuisia harrastajia. Ratsastuskouluilla panostetaan junioritoimintaan, jonka tavoitteena on kasvattaa nuorista sosiaalisia, liikkuvia ja vastuuntuntoisia hevosharrastajia, joilla on luontoa ja eläimiä arvostava elämäntapa.

 

K-HR:n yhteistyötallit järjestävät myös itse harjoituskilpailuja sekä erilaisia tempauksia, esim. laskiaisriehoja ja pikkujouluja. Linkit yhteistyötallien nettisivuille löydät Yhteistyötallit -kohdasta.

 

Ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta saat nettisivujen ohella Facebookissa, Instagramia seuraamalla ja sähköpostilla. Sähköpostilistalle pääset mukaan ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi susanna.somero (at) k-hr.net.

bottom of page