top of page

Kanta-Hämeen Ratsastajien Junior Top Team 2024

 

Seura haluaa tukea nuoria tavoitteellisia kilparatsastajia urallaan tarjoamalla sekä rahallista tukea (kauden lopussa 300e asti) että näkyvyyttä medioissa. Nuori ratsastaja saa tiimin jäsenenä tuntumaa edustusratsukkona toimimiseen alkaen hakemusten tekemisestä säännöllisten kuulumisten tuottamiseen. Edustusjoukkue valitaan vuosittain hakemusten perusteella. 

Emma Heinonen.jpeg
Pihla Nyman.jpg
Ilona Tuominen.jpeg

Emma Heinonen ja Arend

Emma Heinonen & Arend 15-vuotias, kilpailulaji rataesteet Olen touhuillut hevosten kanssa ihan pienestä alkaen. Alkuun ratsastin shetlanninponeilla ja pikkuhiljaa siirryin isompiin ratsuihin. Oivan kanssa aloitimme treenaamisen, sekä kisaamisen vuonna 2022. Olen Oivan kanssa päässyt kehittymään todella paljon, ja olemme saaneet paljon hienoja kokemuksia, joista olen todella kiitollinen Oivan omistajille. Lajissa minua viehättää ihmisen ja hevosen välinen luottamus, sekä onnistumiset. Vuodelle 2024 minulla on tavoitteena edetä 80 cm luokkiin kisoissa, sekä saada tasainen rytmi radoille. Arvostan hevosen rajojen mukaista toimintaa ja ratsastamista. Olen seurannut K-HR Top Teamin innostavaa toimintaa alusta alkaen, ja nyt uskaltauduin itse hakemaan mukaan! Minulla ei ole ketään tiettyä kilparatsastaja idolia, ihailen kaikkia itseäni taitavampia ratsastajia. Unelmani 5-10 vuoden päästä on kisata jossain isoissa kisoissa, kuten Helsinki International Horse Showssa. Tsemppiä kaikille tulevalle kaudelle!

Pihla Nyman ja Jorzin

Pihla Nyman 10v. ja Jorzin Kilpailulaji esteratsastus Meillä on kotona pieni ratsastuskoulu. Olen pienestä asti oppinut olemaan erilaisten ihmisten kanssa tallilla ja nykyään avustan pienempiä aloittelevia ratsastajia tunneilla. Olen ratsastanut melkein koko ikäni, sain ensimmäisen ponin 3-vuotiaana. Tykkään ratsastaa maastossa, maneesissa ja kesäisin ulkokentällä. Eniten tykkään esteratsastuksesta, mutta muutkin lajit hevosten kanssa on kivoja! Ajan myös kärryillä shetlanninponiani. Esteratsastuksessa viehättää lajin haastavuus ja se kun saa ratsastaa reipasta laukkaa! Tavoitteena kaudella 2024 on valmentautua säännöllisesti kotona ja osallistua myös viikottaisille ryhmätunneille. Meillä on suunnitteilla kahdet harkkakisat keväälle kotitallilla, joista aloitetaan. Tarkoituksena on osallistua myös muihin lähiseudun kilpailuihin. Aloittelen vasta kilpailemista joten etenemme rauhassa. Arvostan hyvää perusratsastamista ja hevosten luottamusta ihmiseen. Hevosten kanssa arvostan rauhallista, hellää ja ystävällistä käsittelyä. Luin Top Teamista seuran jäsenkirjeestä haku ilmoituksen ja innostuin siitä. Minulla ei ole varsinaista idolia mutta ihailen kaikkia jotka ratsastavat hienosti ja kunnioittavat hevosia. Unelmani on ratsastaa SM-kisoissa meidän suomenhevosella Huimalla. Kiva että meidän seura keksii junioreille kiinnostavia juttuja ja tukee lasten ja nuorten harrastamista. Haluan toivottaa kaikille seuran jäsenille hyvää hevosen tuoksuista vuotta 2024!

Ilona Tuominen ja Apollon V

Ilona Tuominen 14v. ja ”Femma” Kilpailulaji esteratsastus Olen pienestä asti ollut hevosten lähellä, sillä meillä on ollut hevosia kotona. Sain ensimmäisen oman ponini 5 vuotiaana, Femma on nyt kolmas oma ponini. Lajissa viehättää hevosten kanssa oleminen, itseni kehittäminen ja kilpaileminen. Tänä vuonna valmennus- ja kilpailutavoitteitani on kuukausittainen valmentautuminen ja sujuvia 80-85cm ratoja estekilpailuissa seura- ja aluetasolla. Myös valmentautumista ja muutama startti kouluratsastuksessa sekä maastoesteillä. Tulossa on myös leiri Ypäjällä. Arvostan ratsastuksessa ja hevosten kanssa toimimisessa hevosen hyvinvointia ja luottamusta hevoseen. Hain K-HR Junior Top Teamiin mukaan, koska koin sen olevan hyvä mahdollisuus etenemiseen ratsastuksessa. Kilparatsastaja idolini on Jone Illi. Unelmani 5-10 vuoden päästä on kehittyä ratsastajana ja valmentautua paljon, olisi myös mahtavaa päästä kilpailemaan esimerkiksi SM-kilpailuissa esteillä. Toivotan kaikille seuralaisille tervettä vuotta, kivoja treenejä ja kilpailuja!

bottom of page