top of page

Kanta-Hämeen Ratsastajien Junior Top Team 2022

 

Seura haluaa tukea nuoria tavoitteellisia kilparatsastajia urallaan tarjoamalla sekä rahallista tukea (kauden lopussa 300e asti) että näkyvyyttä medioissa. Nuori ratsastaja saa tiimin jäsenenä tuntumaa edustusratsukkona toimimiseen alkaen hakemusten tekemisestä säännöllisten kuulumisten tuottamiseen. Edustusjoukkue valitaan vuosittain hakemusten perusteella. 

0a0ff190-c4a7-4855-bb51-b20dc0235895.jpeg
1f7a57fd-b4ab-42a9-bacf-de09c79b2c6f.jpeg
IMG-20230101-WA0010.jpg

Annimaria Simola ja Derious of Joy

Ikä: 13 Kilpailulaji: kouluratsastus Miten kauden kilpailu- ja valmennustavoitteesi toteutuivat? Hyvin. Kauden tavoitteena oli päästä kilpailemaan ponicupissa Jaden kanssa ja starttaamaan FEI luokassa molemmissa onnistuttiin, mutta kasvoin niin paljon, että oli viisaampaa siirtyä jo hevosiin. Sain startata Hämiksen kanssa neljät kilpailut, joista viimeiset oli lapsiratsastajien SM-kilpailut. Mikä on mukavin muistosi tältä vuodelta? Mukavin muisto tältä vuodelta on Lappeenrannan kilpailut. Reissu oli onnistunut ja Hämis teki kaksi hyvää suoritusta, joista saatiin SM-kvaalit. Missä asiassa olet kehittynyt kauden aikana? Olen oppinut hallitsemaan kisajännitystä paremmin ja kehittynyt muutenkin psyykkisesti. Olen myös oppinut helpon A:n asiat aika hyvin. Minkälaisia tavoitteita sinulla on seuraavalle vuodelle? Ensi vuonna tavoitteena on kilpailla Peltsin kanssa junioricupissa ja avoimia helppo A luokkia. Mitä terveisiä lähettäisit Top Teamin tukijoille? Nuorten tukeminen on tärkeää ja hienoa, että olette lähteneet mukaan. Iso kiitos tästä kaudesta.

Minea Rönni ja Remark

Ikä: 13 Kilpailulaji: kouluratsastus Miten kauden kilpailu- ja valmennustavoitteesi toteutuivat? Tosi hyvin. Päästiin Reinon kanssa selvästi yksi taso eteenpäin tänä vuonna. Mikä on mukavin muistosi tältä vuodelta? Mukavin muisto tältä vuodelta on Ypäjän kisaviikko, ja sieltä saatu sijoitus. Missä asiassa olet kehittynyt kauden aikana? Omassa istunnassa ja olen oppinut ratsastamaan Reinon peräänantoon paremmin. Minkälaisia tavoitteita sinulla on seuraavalle vuodelle? Kisata helppo A -ratoja. Sekä mahdollisesti osallistua ponien SM-kisoihin. Mitä terveisiä lähettäisit Top Teamin tukijoille? Kiitos kuluneesta vuodesta. Arvostan saamaani tukea.

Mandi Kovalainen ja Wilbert II

Ikä: 12 Kilpailulaji: rataesteet Miten kauden kilpailu- ja valmennustavoitteesi toteutuivat? 2022 suunnitelmat onnistuivat osittain. Vilin kanssa meidän piti edetä metrin tasolle, mutta Vilille tuli jännevamma, jonka takia suunnitelmat eivät toteutuneet Vilin kohdalla. Onneksi uusi ratsu Lotte tuli kuvioihin ja päästiin metrin tasolle🤩 Mikä on mukavin muistosi tältä vuodelta? Mukavin muisto tältä vuodelta oli kyllä se kun minä ja Vili päästiin kisaamaan derbykentälle. Meillä oli hyvä meno päällä ja todella tilava ja vihertävä kenttä oli kyllä mukava. Missä asiassa olet kehittynyt kauden aikana? Mielestäni olen kehittynyt varsinkin istunnassa ja hevoseen vaikuttamisessa. Hevoseen siirtyminen poneista oli todella iso harppaus, mutta olen edistynyt jo tosi hyvin. Minkälaisia tavoitteita sinulla on seuraavalle vuodelle? Tavoitteena tälle vuodelle on edetä vähintään 110cm tasolle ja nousta kansalliselle tasolle. Treenien kannalta rytmi olisi se mitä pitäisi vielä harjoitella. Mitä terveisiä lähettäisit Top Teamin tukijoille? On ollut todella mukavaa olla mukana tässä Top team:ssä. Näitä kirjoituksia on ollut todella mukava tehdä ja toivottavasti pääsen joskus uudestaan tähän mukaan😊

bottom of page